Kapper Maarssen

Het is zover! Je hebt al je moed bij elkaar geschraapt om een nieuw kapsel uit te proberen. Of je nu kiest voor een ander model, een permanentje, of een andere kleur in je haar; een grote verandering blijft altijd eng. Je gaat immers iets uitproberen waarvan je het resultaat niet helemaal kunt voorspellen, en dat kan angstige gevoelens bij je naar boven brengen. Een goede voorbereiding kan je daarbij helpen. Niet alleen zodat je zelf goed weet wat je wilt, maar vooral zodat je je ook kunt verheugen op de grote verandering.

Online zoeken naar kapsels

Het drastisch veranderen van je kapsel zou een leuke en spannende onderneming moeten zijn. Geef jezelf daarom vooral de tijd om eens op het internet rond te struinen, op zoek naar leuke kapsels. Of ga op zoek naar de recentelijke haarkleur trends. Wanneer je een haarstijl gevonden hebt waar je zelf helemaal verliefd op bent, dan kun je het plaatje zelfs meenemen naar de kapper in Maarssen. Op deze manier weet niet alleen jij wat je graag wilt, maar weet de kapper het ook.

De vorm van je gezicht

Bij het online zoeken naar een nieuw kapsel, is het slim om ook even te letten op de vorm van je gezicht. Zo krijgen mensen met een hartvormig gezicht, hele andere kapsels aangeraden, dan mensen met een ovaalvormig gezicht. Maak je geen zorgen wanneer je niet precies weet welke vorm jouw gezicht heeft, de kapper kan je daar goed bij helpen.

Waar moet je nog meer op letten

Natuurlijk wil je graag de kapsalon met een glimlach verlaten, maar vergeet niet dat je iedere dag zó tevreden wilt zijn met je haardracht. Bedenk daarom van tevoren goed hoeveel tijd je dagelijks wilt besteden aan het in model brengen van je kapsel. Sommige haarstijlen vragen nou eenmaal meer aandacht en tijd. Denk dan bijvoorbeeld aan het föhnen of gebruik van een krultang. En het zou toch zonde zijn om daar pas ná de afspraak bij de kapper achter te komen.