Vastgoed beheer Amsterdam

Vastgoed is niet alleen één van de duurste investeringen, maar er gaat ook een heleboel tijd en energie in zitten. Wanneer je ervoor kiest om je zuurverdiende geld in stenen te investeren, wil je immers graag dat alles goed is onderhouden en geregeld. Op die manier zorg je er namelijk voor dat je een goed rendement blijft behalen. Maar er komt meer kijken bij het beheer van vastgoed, dan alleen de onderhoud van de stenen zelf. Denk bijvoorbeeld aan de financiën. Wanneer je zelf de tijd niet hebt om dit beheer goed uit te voeren, dan kun je ervoor kiezen om je vastgoed beheer uit te besteden. Dan heb je de voordelen van de investering, maar niet het vele werk. Hieronder gaan we verder in op de verschillende mogelijkheden van vastgoed beheer, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Technisch vastgoed beheer

Één van de meest gebruikte pakketten binnen vastgoed beheer, is de techniek. Met dit pakket draagt beheer vastgoed in Amsterdam alle zorgen voor het technische beheer. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld de onderhoudsplanningen, de periodieke controles en het begeleiden van renovatieprojecten. Tevens zijn zij het aanspreekpunt voor voor huurders wanneer zij last hebben van technische storingen. Jij hebt dus nergens meer omkijken naar.

Financieel vastgoed beheer

Met dit pakket regelt het vastgoed beheer alle financiële zaken voor jou, en hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Of het nou gaat over facturaties, het doorvoeren van een huurverhoging of de verrekening van servicekosten: met financieel vastgoed beheer ben jij verzekerd van een goed geregelde boekhouding.

Commercieel vastgoed beheer

Commercieel vastgoed beheer betekent dat het beheer de zorgt draagt over alle commerciële taken rondom het vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan het contact met de huurder. Daarnaast zorgt het beheer er ook voor dat er promotionele jaarplannen worden opgesteld en uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer het pand opnieuw te huur komt. Je ziet: welke zorgen je ook wilt vermijden, er is altijd een vastgoed beheer plan voor jou.