Gran Café Amersfoort

Amersfoort is een vreselijk leuke stad waar je gezellig kunt winkelen en uren kunt ronddwalen door de oude straatjes. Na een dagje winkelen zoek je natuurlijk een leuk grand café in Amersfoort op, waar je op het terrasje ploft of binnen op een loungebank ploft voor een hapje en een drankje. Wat dat betreft is deze stad super geschikt voor gezellige lunches of uitgebreid dineren, want er zijn ontzettend veel opties. En als je niet zomaar een random lunchzaakje zoekt maar liever een gezellig grand café in Amersfoort dan heb je geluk, want er zitten er meerderen. Het is dan ook niet zo moeilijk om in deze stad een fijne plek te vinden waar je kunt lunchen of een drankje kunt doen. De vele gemoedelijke tentjes heten je welkom, en bieden je een uitgebreid menu.

Gran café in Amersfoort aan het water

Het allerleukste is natuurlijk als je voor die lunch of borrel een grand café in Amersfoort zoekt die aan het water ligt. Deze stad staat onder andere bekend om de rivier De Eem, die dwars door het centrum loopt. Aan een terrasje aan het water zitten is dan ook heel goed mogelijk in Amersfoort. En dat dat grand café in Amersfoort aan het water is gelegen wil niet zeggen dat het super duur is. Er zijn meer dan genoeg heel betaalbare opties te vinden waar je alsnog heel erg gezellig zit. De combinatie van de rivier, de authentieke bouwstijl van de binnenstad en de gezellige sfeer maken van Amersfoort een hele leuke stad om een dagje te bezoeken.

Winkelen in het centrum van Amersfoort

Je kunt natuurlijk niet de hele dag in dat grand café in Amersfoort rondhangen, want ook de rest van de stad is de moeite waard om te bezoeken. Er zitten super veel leuke winkels en je kunt als je wilt zelfs een tour door de stad volgen. Zelfs als je er dagenlang verblijft is er genoeg te zien, want Amersfoort is heel veelzijdig.