Kanoverhuur Amsterdam

Op zoek naar kanoverhuur in Amsterdam? Een kano huren kan een ideale manier zijn om er een dagje tussen uit te zijn. Je kunt een kanotocht ook cadeau geven. Daarnaast kun je kanoën ook doen tijdens een teamuitje. Als je gaat kanoën in Amsterdam is het startpunt bij de grote vijver bij het Amsterdamse Bos. Op deze locatie is er ook een speelweide. Het Amsterdamse Bos is een plek waar vaak watersporten worden beoefend. Zo wordt er bijvoorbeeld met regelmaat gevaren. Ook actieve watersporten zoals suppen, wordt veel gedaan in het Amsterdamse Bos. Dus als je gaat kanoën kan het zomaar voorkomen dat je iemand op een supplank tegenkomt.

 

Waterrijk gebied om te kanoën in Amsterdam

Naast suppende mensen kom je in het Amsterdamse Bos waarschijnlijk ook verschillende waterdieren tegen. Als je goed kijkt zul je er altijd wel een paar tegenkomen. In het bos zitten vogels die je misschien wel kunt herkennen aan hun vogelgeluiden. Dat is trouwens ook een leuke activiteit om te doen tijdens het kanoën. Al kanoënd ontdek je welke vogels er in het gebied leven. Per kano kun je het gebied goed verkennen en kun je pauze houden wanneer je maar wilt. Je kunt er voor kiezen om alleen met de kano op pad te gaan maar als je liever wilt dat alles van te voren is geregeld sluit een arrangement hier op aan.

 

Arrangementen bij de kanoverhuur in Amsterdam

Naast het kanoën op zich kun je nog veel meer doen in het Amsterdamse Bos. Zo kun je ook op survivaltocht gaan en plekken ontdekken waar niet veel mensen komen. Je kunt het kanoën ook onderdeel maken van een kinderfeestje. De kinderen gaan dan het eerste uur samen kanoën en daarna eten ze met elkaar pannenkoeken. Vervolgens is de speelweide niet ver weg want die ligt bij het Amsterdamse Bos. Als afsluiting kunnen ze daar dan nog even gaan spelen. Als je niet zo van de watersporten bent kun je ook met een elektroboot het Amsterdamse Bos gaan verkennen.