Ben jij op zoek naar een bedrijf die voor jou olijfolie kan gaan verzorgen omdat je net terug bent uit een vakantie in Italië en je wilt nu graag heel erg veel gerechten gaan namaken? Of wil je meer informatie over hoe dit gemaakt wordt en wat voorn gerechten je er allemaal mee kan gaan maken? Of wil je informatie over het bedrijf die dit gaat verzorgen voor jou? Of wil je informatie over alles rondom de olie zelf? Dat kan zeker! In dit artikel ga je lezen over alles wat hierboven genoemd is en ook zelfs meer!

Het bedrijf 

Het biologisch pakhuis is een bedrijf dat heel erg veel ervaring heeft met olijfolie, ze weten er echt werkelijk alles vanaf en kunnen dus jou heel erg goed gaan informeren over de olie. Ze hebben ook ontzettend veel ervaring onder de medewerkers, deze kunnen hun ervaring met de olie gaan delen met jou zodat je een goed en duidelijk beeld ervan zal gaan krijgen. Doordat ze dit zo goed weten en er goed mee om kunnen gaan zijn ze heel erg bekend geworden. Ze gaan professioneel te werk met elke klant die ze krijgen en dat zal dus ook bij jou het geval zijn.

Wat is het precies?

Olijfolie is eigenlijk simpelweg gewoon een plantaardige olie. Deze kun je gaan verkrijgen door de plant te persen. Mensen zijn al heel erg lang bekend met deze olie en het wordt voor heel erg veel gebruikt. Iedereen kent natuurlijk wel de pastagerechten met de olie erdoorheen. Deze olie bevat onverzadigd vet en dat is heel erg goed voor de gezondheid van de mens. Ook heeft een heel erg hoog gehalte vitamine E tot zijn beschikking. Het is geel van kleur en het is natuurlijk ook heel erg vloeibaar dun spul.

Service

Bij biologisch pakhuis vinden ze de service jij krijgt heel erg belangrijk. Ze hebben respect voor de boeren die dit produceren en ook de natuur vinden ze belangrijk. Ze leveren de beste service die er te vinden is in Nederland en ook in België leveren ze. In Nederland krijg je gratis bezorging boven de 60 euro en in België krijg je gratis bezorging boven de 100 euro, dat is toch fantastisch? Ook kan je de winkel gaan bezoeken in Schiedam, ze zijn erg makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Voor meer informatie kan je even de website gaan bekijken.